Werving & Selectie

Opzoek naar de juiste vakmensen voor vele functies is vaak specialistenwerk. Een nieuwe medewerker vinden die precies bij uw bedrijf past, kan bovendien veel tijd kosten. Jobforward zorgt voor een snelle en kwalitatief goede invulling van functies binnen uw organisatie. We vinden voor u de juiste vakmensen in de markt en benaderen hen zelf.

Selectieproces
De opdracht begint met een kosteloze pre-search. Binnen 48 uur weten we of we uw vacature succesvol kunnen invullen. Is dat het geval, dan stellen we binnen tien werkdagen drie geschikte kandidaten voor. Deze kandidaten zijn geselecteerd op de beste match tussen het profiel van de medewerker en de vacature. We letten daarbij nadrukkelijk op de match tussen persoonlijke eigenschappen en uw bedrijfscultuur.

Onze dienstverlening in een notendop:

  • De juiste vakmensen
  • Binnen 48 uur uitsluitsel
  • Binnen tien dagen 3 geschikte kandidaten

Payroll

Wij nemen alle arbeidsrechtelijke risico’s en administratieve handelingen van u over. Denk daarbij aan het verzorgen van de arbeidsovereenkomsten, loon doorbetalingen en verzekeringen bij arbeidsongeschiktheid, jaaropgaven, ontslagprocedures, salarisadministratie en de verwerking van cao- en wetswijzigingen.

Inzicht in de kosten
U betaalt een vast tarief en weet daardoor altijd precies wat uw personele kosten zijn. U blijft zelf verantwoordelijk voor de dagelijkse aansturing en zaken als beoordelings-en functioneringsgesprekken

  • U werft en selecteert zelf de medewerker
  • Wij verzorgen het contractbeheer, het juridisch werkgeverschap en de verloning

Detachering

Als u tijdelijke expertise nodig heeft of extra inzet vanwege een project, tijdelijke vervanging of werkdruk, dan kunt u gebruik maken van de dienstverlening van Jobforward. We verdiepen ons goed in de functie en in uw bedrijf, want we willen precies weten om welke expertise het gaat en welke vakmensen het beste bij uw organisatie pastsen. Omdat we onze kandidaten en klanten persoonlijk kennen, kunnen we een goede match maken. Wij detacheren alleen kandidaten die bewezen hebben dat zij een expert zijn of die over specifieke kennis beschikken.

Zekerheid & flexibiliteit
Wij geven u snel een prognose of de vacature ingevuld kan worden. Als er voor u een geschikte kandidaat gevonden is, heeft u er verder geen omkijken meer naar. Wij verzorgen de salaris- en personeelsadministratie. Ook bij ziekte of arbeidsongeschiktheid nemen we u alle zorg uit handen.

Heeft u interesse in een van onze diensten? Neem dan vrijblijvend contact met ons op.

Start typing and press Enter to search